17 jul 2021

ZVANIČNA SRBIJA ŽELI DA OD NIKŠIĆA NAPRAVI DRUGU BANJA LUKU

0 Comment
Promjena lokalne vlasti u Nikšiću i dolazak  pulena Andrije Mandića Marka Kovačevića  na mjesto predśednika opštine je otvorila prostor da Srbija od Nikšića pokuša da napravi drugu Banja Luku.
Pośeta gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića našem gradu te odlazak Kovačevića na brifovanje kod predśednika Republike Srbije  Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića je jasan pokazatelj da Kovačević želi da se gradom upravlja iz druge države.
Kao Nikšićanin  se pitam šta je Srbija čekala od 18. septembra 1944.godine pa do danas da pruži “podršku”našem gradu?
Svaki iole razuman čovjek zna da se iza namjere zvanične Srbije da “pomogne” Nikšiću krije njena želja da slobodarski grad postane rob srpskog sveta.
Zvanični Beograd je svjestan  ako stavi pod kontrolu naš grad lakše će uspjeti da sruše Crnu Goru što je njihova osnovna zamisao.
Ovaj “ plemeniti gest” Srbije da pomogne rodni grad Mila Đukanovića se može shvatiti kao  zahvalnost Đukaknoviću za doprinos koji je dao  da Srbija  postane suverena.
Preporučujem srpskim zvaničnicima da je bolje da “pomoć” koju su planirali Nikšiću preusmjere Malom Idzošu, Vrbasu, Kuli,Nišu i Kraljevu  jer je tim  gradovima podrška mnogo potrebnija.
[top]