04 mar 2021

ZORAN LAZOVIĆ JE  PRIMJER KAKO TREBA SLUŽITI DRŽAVI

0 Comment
Doskorašnji pomoćnik direktora  Uprave policije i šef tima za borbu protiv organizovanog kriminala Zoran Lazović je najbolji primjer kako jedan funkcioner treba da obavlja svoju funkciju i kako treba da radi u interesu države.
Gospodin Lazović je i pored negativne kampanje koja se permanentno vodila protiv njega svojim radom postigao izuzetno dobre rezultate za koje je priznanje stiglo od međunarednih parnera Crne Gore.
Nažalost politički interesi su bili iznad interesa država pa je Lazović skrajnut jer očito nekom iz nove vlasti nije odgovaralo da se postižu dobri rezultati u borbi protiv kriminala.
Ono što treba kazati jeste da je za razliku od onih funkcionera kojima je država dala sve što se moglo dobiti  nakon promjene izvršne vlasti Zoran Lazović je i pored  pritisaka  da se povuče ostao da radi svoj posao i služi Crnoj Gori.
Da je u državnom aparatu  bilo više ljudi poput  Lazovića danas bi smo sigurno imali jače državne institucije koje bi mogle snažnije da se odupru naletu velikosrpskog nacionalizma.
Poenta ovog mog javnog oglašavanja nije da radim PR gospodinu Lazoviću kojeg lično ne poznajem već da izrazim poštovanje prema radu čovjeka koji je svim srcem bio posvećen Crnoj Gori.
[top]