10 jul 2024

ZEČEVIĆ DA POVRATI POVJERENJE GRAĐANA U POBJEDU

0 Comment
Novi glavni i odgovorni urednik Pobjede Nenad Zečević  ima nimalo lak zadatak da povrati povjerenje građana u ovaj mediji.
Naime, Pobjeda je od dolaska Draška Đuranovića na njenom čelu dovedena na najniže moguće grane, što je poražavajuće za brend kakav je ona.
Djuranović je Pobjedu sve na nivo tabloida Vijesti, gdje su se objavljivala nepotisana saopštenja  grupa građana i pojedinaca koji su imali za cilj da šire mržnju i podjele u Crnoj Gori.
Za deceniju koliko se zadržao u Pobjedi Draško Đuranović joj je nanio ogromnu štetu, tiraž prodaje štampanog izdanja sveo na  minimum, kakav se ne pamti od osnivanja medija.
Ne želeći da ulazim u analizu poslovanja Pobjede, nadam da će jednog dana crnogorska javnost saznati sa koliko patriotizma su Đuranoviću bliski ljudi pisali za ovaj medij.
Petros Statis je u poslednjoj sekundi smjenom Draška Đuranovića povukao potez za spas Pobjede, koja bez obzira ko bio urednik zbog svog renomea i tradicije treba da bude medij kojem se vjeruje.
Biće teško nakon deset teških godina koje su iza Pobjede povratiti povjerenje javnosti i građana u nju, ali ne i nemoguće.
Kao čitaoc Pobjede novom uredniku i menadzmentu želim puno uspjeha u nadi da će uspjeti u borbi da je sačuvaju  i vrate joj renome koji je imala prije Đuranovićevog dolaska.
Imao sam ljudsku potrebu da se javno oglasim i podržim projekat spašavanja Pobjede koja je najveći brend crnogorskog novinarstva.
[top]