28 jun 2021

ZAVRŠEN PUTUJUĆI CIRKUS CRNA GORA-PODIJELJENA ZEMLJA

0 Comment
Sinoć je u Beranama svoje putešestvije završio putujući cirkus Crna Gora- Podijeljena zemlja reditelja  “ velikog srpskog viteza” koji nema nijedan srpski korijen Borisa Malagurskog.
Ovaj “kultni” film je neuspješan pokušaj srpske službe da ospori tekovine 21. maja i da Crnu Goru predstavi kao srpsku zemlju.
Putujući cirkus  je najveću štetu nanio Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja je pružila podršku njegovoj realizaciji.
Posebna i velika sramota je nanešena Sabornom hramu Hristovog vaskrsena u Podgorici  đe je organizovana crnogorska premijera filma.
Projekciju filma koji je prikazivan u više gradova nije viđelo ni hiljadu građana pa što dovoljno govori o uspješnosti putešestvija projekta i propadti misije srpske službe.
Jedinu korist od projekcije filma je imao bivši ministar pravde Vladimir Leposavić koji koji je prisustvujući prikazivanju pobrao aplauze malobrojne publike.
Za nas u Crnogorskoj kulturnoj mreži je važno da smo uspjeli da se izborimo da se film ne prikaže u hramu crnogorske kulture Nikšićkom pozorištu.

Dinar patriota Boris

Malagurski napušta  Crnu Goru  pognute glave jer je njegov putujući cirkus doživio debakl kakav  nije očekivao.

Cenjenjenom srpskom reditelju Malagurskom preporučujemo da nakon kraha koji je doživio u Crnoj Gori počne da traga za samim sobom i nakon istraživanja nas obavijesti o rezultatima
[top]