27 nov 2021

ZAŠTO VLADI SMETA BEMAX?

0 Comment
Svjedoci smo da “ pokojna” Vlada u saradnji sa pojedinim nevladinim organizacija vodi kampanju protiv najuspješnije crnogorske kompanije BEMAX.
Umjesto da budu ponosni što u našoj državi posluje kompanija kakva je BEMAX izvršna vlast joj podmeće stvari u koje ni sami ne vjeruju.
Prije par večeri u “ nezavisnoj” tv emisiji Načisto smo imali priliku da se uvjerimo kako su se ministar Stijović i Milovac iz MANS-a napadima na BEMAX sapleli u sopstvenim lažima.
Čak je u jednom trenutku kada je ostao bez argumentacije  predstavnik MANS-a zamjerio direktoru Kovačeviću zašto je njegova kompanija Crnoj Gori poklonila školu, sportsku dvoranu, parkove i što  pomaže sportske klubove.
Danas je BEMAX najorganizivanija i najprofesionalnija crnogorska kompanija koja služi na ponos svakom građanjnu Crne Gore osim “ pokojnoj” Vladi koja želi da je iskompromituje iz samo sebi znanih razloga.
One kompanije koje su finasijeri Srpske pravoslavne crkve i dijela političkih partija koje čine izvršnu vlast su u mlosti izdajničke Vlade  dok sa ostalima želi da se obračuna.
Nijednom se niko iz aktuelne izvršne vlasti nije zapitao kako bi danas funkcionisali mnogi sportski kolektivi i reprezentativne selekcije da nije bilo podrške BEMAX-a?
Treba li ova kompanija neosnovano  plati cijenu zbog svog patriotskog odnosa prema Crnoj Gori ?
Po mom skromnom sudu odlazećoj Vladi najviše  smeta crnogorska zastava na gradilištima i mehanizaciji BEMAX-a, mnogo više od  renomea i veličine kompanije.

Na kraju poručujem premijeru Krivokapiću da bi mu bilo pametnije da se bavi svojim poslom nego što pokušava da iskompromituje BEMAX.

[top]