23 maj 2023

ZAŠTO RTCG NIJE OBJAVILA IZVJEŠTAJ SA PROSLAVE 21.MAJA U NIKŠIĆU?

0 Comment
Gospodine Raoniću,
Juče je državna televizija objavila izvještaje sa obilježavanja Dana nezavisnosti iz Bara, Kotora i Cetinja dok za program koji je naša organizacija upriličila u Nikšiću nije bilo riječi i ako smo uredno poslali saopštenje.
Najljubaznije Vas molimo da nam javno odgovorite na par pitanja:
Da li su građani koji su 21.maj proslavljali u Nikšiću manje vrijedni od onih koji su ga obilježavali u tri navedena grada?
Da li možda Vama lično paraju uši pjesme Bijelog dugmeta i Divljih jagoda koje je u Nikšiću izvodio Alen Islamović?
Da li smo možda saglasnost za objavljivanje izvještaja  trebali tražiti kod političkih partija koje ste podržavali  ili koje sada podržavate DF, URA i PES?

Da li smo možda trebali da angažujemo u programu  vašu blisku prijateljicu kojoj ste omogućili učešće na Eurosongu, pa da zbog nje objavite izvještaj sa veličanstvene prolave u Nikšiću?
Gospodine Raoniću unaprijed znamo da ćete pokušati da u odgovoru  izmanipulišete javnost kako se Vi ne bavite uređivačkom politikom, što je notorna neistina koju migu potvrditi svi koji su zaposleni u RTCG.
Ovim gestom ste iskazali veliko nepoštovanje prema slobodarskom Nikšiću kao i svim građanima koji su prisustvovali proslavi na Trgu Slobode.
Događaj na kojem prisustvuje preko deset hiljada građana zaslužuje pažnju i prostor, bez obzira šta Vi lično mislili o njemu.
Možda će Vas zbog ovog gesta predśednik savjeta RTCG Veselin Drljević nagraditi još jednom varijabilom, ali Vam neće moći oprati obraz.
Gospodine Raoniću nemojte našu organizaciju posmatrati kao konkurenta Vašoj NVO, jer mi svoj posao ne radimo zbog novca već zbog ljubavi prema Crnoj Gori.
Nije CKM konkurent Vašoj NVO kod evropskih fondova za dobijanje grantova, mi se za razliku od Vas borimo za ljubav.
Na kraju, imajte na umu funkcije su prolazne, samo je Crna Gora vječna.

[top]