21 apr 2021

ZAŠTO MILANA KNEŽEVIĆA ŽULJA 21 MAJ?

0 Comment
Najnoviji ironični tvit zetskog Bred Pita Milana Kneževića u kojem spominje 21 maj i 1918. godinu je pokazatelj njegove jasne namjere da se Crnoj Gori desi ista sudbina kao na Podgoričkoj skupštini.
Ne čudi da izaslanik srpskog sveta i ruski agent Knežević želi da uzme slobodu i suverenost matičnoj državi u kojoj živi i u kojoj je rođen jer ovo nije prvi put da ovaj političar vodi anticrnogorsku kampanju.
Podśećanja radi Zetski Bred Pit je bio jedan od glavnih organizatora antidržavnih litija i zagovornik potpisivanja temeljnog ugovora između SPC i Crne Gore na štetu naše države.
Crnogorska javnost je nakon 30. avgusta mogla da vidi da Knežević nije zainteresovan za funkcije kao njegovi politički saborci iz koalicije već je njegova osnovna namjera da od Crne Gore napravi drugu Republiku Srpsku.
Poručujemo zetskom Bred Pit iz Mojanovića da se  pomiri sa sudbinim da će iz borbe sa komitama i crnogorskim patriotama izaći pognute glave kao mnogo puta do sada.
Pobijedila  je Crna Gora mnogo veće anticrnogorske politike od ove koju bivši šef aktuelnog predśednika Skupštine Alekse Bečića pokušava  da sprovede u djelo.
[top]