01 mar 2024

ZAŠTO MEDIJSKI REKETAŠI LOVE JAKOVA MILATOVIĆA?

0 Comment
Nakon kraha projekta zvanog Dritan Abazović medijski reketaši iz Vijesti se okreću traženju novog plijena koji može biti izvršilac njihove pogubne ideologije.
Željko i Miško su zabacili udicu sa nadom da će se u nju upecati bivši potpredśednik PES-a Jakov Milatović koji trenutno radi na formiranju nove političke partije.
Sinošnje gostovanje Milatovića u rijaliti emisiji Načisto je samo jedan od pokušaja medijske mafije da na brzinu upecaju plijen koji može biti njihov novi trojanski konj poput Dritana Abazovića. Međutim medijski reketaši su preumili da je Jakov odavno kaparisan sa mnogo veće adrese koja ga je zadužila na preśedničkim izborima, i sada mora da igra po njihovim notama. Znajući da je Milatović ekonomista nadam se da se neće preračunati i ući u bilo kakav aranžman sa Željkom i Miškom koji mu nude da bude njihov slijepi izvršilac. Jakov bi trebalo da zna da su Dritana dok je obavljao funkciju premijera nakon sastanaka sa medijskim reketašima čiji je bio poslušnik, vodili u strogoj tajnosti u KBC na psihičko otrežnjenje. Tabloid Vijesti je potreban Milatoviću kao oružje u borbi protiv doskorašnjeg saborca Milojka Spajića, međutim u krajnjem od njih može samo dobiti glavobolju koju mu ne može zaliječiti nijedna terapija. Ako se Jakov upeca u udicu medijkih reketaša svoju političku karijeru stavlja na ruket čiji cilindar je štelovao iskusni profesor Perović, koji dobro zna kako se dzepare neiskusni igrači. I dok Marijana Bojanić lovi u mutnom pokušavajući da se kao nekad Dušku Markoviću sada približi Milojku Spajiću, Miško i Željko se spremaju  da ulove Jakova. I na kraju dok se Mojanovićima krčka riblja čorba i razmatraju radikalni potezi zbog kašnjenja razgraničenja Zete i Podgorice, Jakov razmišlja kojim putem dalje, da li  sa onima koji su izdali Joka i SNP ili sa tetkom i kumom pa dokle stigne.
[top]