31 avg 2021

ZAŠTO DRITAN NADZORIŠE PRIPREME ZA DOČEK SRPSKOG PARTRIJARHA?

0 Comment
Video snimak koji  se pojavio u crnogorskim medijima na kojem lider URE Dritan Abazović nadzoriše pripreme oko dolaska partrijarha Porfirija za mene lično nije iznenađenje.
Od prvog dana nakon izbora održanih 30.avgusta doktor Abazović se svrstao na stranu Srpske pravoslavne crkve i služenja interesima Republike Srbije.
On je bio jedan od velikih zagovornika da se od Crne Gore otmu svetinje i da se predaju na upravljanje crkvi strane države.
Potpredśednik vlade siguran sam nije obilazio Hram kako bi odradio bezbjednosnu procjenu za doček Porfirija jer srpskom partrijarhu nije ninakoji način ugrožena bezbijednost niti je Abazović stručnjak za bezbjedonosne procjene.
Da li je Drutan zajedno sa rashodovanim popom Gojkom Perovićem dogovarao još jednu izdaju Crne Gore vrijeme će pokazati.
Na ovakvom dušebrižnom odnosu prema SPC doktoru Abazoviću bi pozaviđeli i lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Uskočki vojvoda od Šavnika Rajo Mandić.
Možda sam ja u zabludi što ovako naglas razmišljam “vjerovatno je doktor Dritan Abazović dolazio u Hram da srpskoj produkcijiskoj kući Skymusic koja je angažovana za tehničku produkciju dočeka partrijarha da neki konsalting” iz svog bogatog event iskustva koje je učio od Darka Pajovića.
Zbog izdajničke  politike potpredśednik vlade u manje više svim crnogorskim gradovima mora da ide pognute glave sa deset zaštitara koji mu ne mogu sakriti crn obraz.
[top]