11 jun 2021

ZAŠTO ALEKSA I DRITAN LAŽU CRNOGORSKU JAVNOST?

0 Comment
Gostujući u rijaliti emisiji Načisto predśednik Vlade Zdravko Krivokapić je potvrdio narodnu poslovicu ‘’ u laži su kratke noge’’ koja se prvenstveno odnosi na Aleksu Bečića i Dritana Abazovića.
Naime premijer je demantovao lažne navode  ova dva državna funkcionera koja su slagali crnogorsku javnost da  nijesu upoznati sa prijedlogom sramnog temeljnog ugovora koji Vlada treba da potpiše sa Srpskom pravoslavnom crkvom.
Njihove laži su imale za cilj da odgovornost za štetu koju su nanijeli  Crnoj Gori prebace na premijera Krivokapića koji im je u stilu “iskusnog igrača” lopticu  prebacio u njihovo dvorište i jasno im dao do znanja  da su još neiskusni za igranje velimih utakmica.
Mene lično laži Bečića i Abazovića nijesu iznenadile jer kad su spremni da crkvenu imovinu koja je u vlasništvu Crne Gore predaju drugoj državi u vlasništvo oni su spremni na svaki vid izdaje zarad očuvanja udobne fotelje.
Ova dva mlada “ perspektivna političara” su u zabludi ako misle da bustovanjem svojih laži na društvenim mrežama mogu sakriti istinu koja kad tad ispliva na površinu.

Postoje dvije narodne poslovice koje kažu ‘’ako laže koza ne laže rog’’i “ko laže taj i krade” pa preporučujem Aleksi i Dritanu da sami odaberu onu koja im više pristoji.

Na kraju poručujem Bečiću i Abazoviću da će ovu borbu oko odbrane građanske Crne Gore pobijediti onaj ko duže izdrži i da njihove laži  ne mogu pobijediti istinu o izdaji države koja se prije ili kasnije sazna.
[top]