21 jul 2023

ZAŠTO ABAZOVIĆA ŽULJAJU UBOVIĆ I BEMAX?

0 Comment
Od kada je izabran na mjesto premijera pa do današnjeg dana Dritan Abazović zloupotrebljavajući državne institucije iskazuje želju da se  obračuna sa Rankom Ubovićem i najuspješnijim crnogorskom kompaniom BEMAX.
Veoma je interesantno zašto je pored mnoštva privrednika i privrednih društava odlazeći premijer za metu napada izabrao Ubovića i BEMAX.
Umjesto da bude ponosan što u Crnoj Gori posluje kompanija kakva je BEMAX, Abazović joj u motor pokušava zabiti  klinove.
Svjedočimo da odlazeći premijer koristi
Da li Abazoviću smeta što Ranko Ubović pomaže svakom ko mu se obrati, za razliku od aktuelne Vlade u tehničkom mandatu koja samo pomaže političke istomišljenike?
Da li doktora Abazovića žulja crnogorska zastava koja se nalazi na svim vozilima i gradilištima kompanije BEMAX?
Da li Abazovića tišti to što se logo BEMAX-a nalazi na dresovima većeg broja uspješnih crnogorskih sportskih kolektiva?
Da li je odlazeći premijer ljut na BEMAX što podržava crnogorske navijačke grupe, koje daju vjetar u leđa našim sportistima?
Da li Abazoviću smeta škola u Tološima koju su Crnoj Gori poklonili porodica Ubović i BEMAX?
Da li doktor Abazović zamjera BEMAX-u što je jedan od donatora Crnogorske pravoslavne crkve?
Da li se bivši premijer pita kako bi se reprezentativne selekcije i pojedini sportski klubovi takmičili da nije društvene odgovornosti Ranka Ubovića i BEMAX-a.
BEMAX i Ranko Ubović su pomogli svakom kome je bila potrebna pomoć,osim Abazovićevim mentorima medijskim reketašima jer su u njima prepoznali izdajnike Crne Gore.
Na kraju da ne budem pogresno shvaćem, ovim oglašavanjem nijesam želio da budem portparol BEMAXA i Ranka Ubovića već da ukažem na zlu namjeru odlazećeg premijera Dritana Abazovića prema humanim ljudima i kompaniji sa najvećim stepenom društvene odgovornosti.
[top]