15 jul 2021

ZA RAZLIKU OD BEČIĆA JA NIKAD NIJESAM BIO IZDAJNIK CRNE GORE

0 Comment
Na moje tvrdnje da su Demokrate prvi posao u Nikšiću odradile sa Branom Mićunovićem iz ovog političkog saveza su demantovali lažima i uvredama na moj račun.
Radi objektivne informisanosti crnogorske javnosti želim da kažem da je menadzerska agencija Igora Gluščevića u transveru Milutina Osmajića u Cadiz samo bila pravni zastupnik fudbalera.
Moje tvrdnje da je Mićunović menadzer mladog fudbalera znaju svi u fudbalskim krugovima a može ih potvrditi i sam Osmajić i javno objelodaniti ko ga je sa Moštanice doveo na stadion kraj Bistrice.
Što se tiče kletve oko uzimanja novca od transvera  on  Sutjesci liježe na račun početkom avgusta tako i da su htjele  Demokrate ga  još nijesu mogle isisati sa računa kluba kao što su ga nekad isisavali sa svog računa preko fiktivnih firmi.
Demokrate se zaklinju u Ostrog crnogorsku svetinju koja je zahvaljujući njihovim glasovima  u crnogorskom parlamentu oteta od Crne Gore.
Tačno je da ja i Demokrate ne funkcionišemo po istom principu za razliku od njihovog lidera Alekse Bečića ja nikad nijesam izdao Crnu Goru niti sam služio interesima druge države.
Kada je izdaja u pitanju Bečić na tom polju ima bogato iskustvo koje datira od  SNP-a partije koja ga je politički iznjedrira a on joj na kraju zabio nož u leđa.
Dok sam se ja 2006. godine borio da Crna Gora obnovi svoju nezavisnost Aleksa je sa svojim tadašnjim šefom Milanom Kneževićem radio sve da naša država ne bude nezavisna.
Danas kad je ośetio udobnost fotelje u vlasti lider Demokrata je postao veći katolik od Pape i veći patriota od bilo kojeg suvereniste.
Što se tiče krivične prijave kojom mi prijetite ohrabrujem Moma Koprivicu da je što prije napiše ali vam ona  ne može skinuti breme sa leđa koje nosite zbog izdaje Crne Gore.
[top]