30 avg 2021

VULIN I DAČIĆ NAPADIMA NA ĐUKANOVIĆA POKUŠAVAJU  PRIKRITI ZLU NAMJERU SRBIJE

0 Comment
Mnistar  vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin i predśednik Skupštine Ivica Dačić  se huškaškim izjavama miješaju u unutrašnja pitanja Crne Gore.
Evidentno je da ova dva “ srpska rodoljuba”žele da  izazovu nemire u Crnoj Gori i da našu odbranu trona Svetog Petra Cetinjskog predstave kao ugrožavanje prava srbima koji služe kao paravan Republici Srbiji da ukrade još jedan dio crnogorske istorije.
Dačić i Vulin napadima na predśednika Mila Đukanovića pokušavaju prikriti zlu namjeru Srpske pravoslavne crkve koja želi da ponizi Crnu Goru i grad Cetinje.
Ono što je siptomatično jeste to da ova dva srpska političara štite Joanikija Mićovića zaboravljajući činjenicu da je on “ponizio” Aleksandra Vučića zabranivši mu da govori na sahrani mitropolita Amfilohija Radovića.
Ovim gestom Vulin i Dačić direkno izražavaju visok  stepen nepoštovanja  prema Aleksandru Vučiću svrstavajući se na stranu njegovog neprijatelja Joanikija Mićovića.
Ivici Dačiću i Aleksandru Vulinu preporučujem da se bave srbima sa Kosova čije su interese davno izdali a da nas ostave da sami uređujemo svoju državnu kuću koja je konforan dom za srbe iz Crne Gore i sve ostale narode u njoj.
[top]