23 maj 2021

VLADINA PROSLAVA 21. MAJA SIRAK TUŽNI BEZ NIGĐE NIKOGA

0 Comment
Obilježavanje 21. maja u organizaciji Vlade Crne Gore na kojoj su prisusvovali samo oni koji su morali se jedino može okarakterisati kao ‘’sirak tužni bez niđe nikoga’’.
Građani su bojkotom ovog događaja poslali jasnu poruku izvršnoj vlasti šta misle o njihovoj politici koja svojim djelovanjem ruši građanski koncept Crne Gore.
U svijetu je nezabilježena praksa da su Vlada i Skupština organizovali javnu manifestaciju a da na njoj nijesu prisusvovali oni zbog kojih je organizovana građani.
Krivokapić, Bečić i Abazović da bi prikrili krah dogadjaja koji su organizovali   dali su medijima izjave i odradili svoju ličnu promociju a 21. maj stavili u drugi plan.
Dok se Cetinjem prostirala rijeka ljudi sa crnogorskim zastavama koja je širila  ljubav skup na Trgu nezavisnosti je izgledao kao tužna povorka u čast njenih organizatora.
Kada se saberu utisci i uzmu u obzir činjenice da je svečani prijem u čast Dana nezavisnosti koji su organizovali predśednici Skupštine i Vlade napuštio dio gostiju i da su događaj na Trgu nezavisnosti bojkotovali građani može se izvesti samo jedan zaključak a to je da su Bečić, Avazović i Krivokapić obrukali 21. maj.
 
Pozivam predstavnike izvršne vlasti da dobro razmisle na koji će način organizovati obilježavanje jubileja koji Crna Gora slavi 13. jula kako na njega ne bi bacili ljagu kao što su to uradili sa 21. maja.
[top]