25 okt 2023

VEČERAS U NIKŠIĆKOM POZORIŠTU OBILJEŽAVANJE JUBILEJA BRANKE ŠĆEPANOVIĆ

0 Comment
Crnogorska kulturna mreža će večeras od 20 sati  u nikšićkom pozorištu upriličiti obilježavanje jubileja 55 godina ljubavi Branke Šćepanović sa crnogorskom pjesmom.
Ovaj događaj čiji je pokrovitelj Opština Nikšić je jedan od najvećih kulturnih projekata održanih u Crnoj Gori od 2006.godine.
Zadovoljstvo nam je da je Branka Šćepanović prihvatila inicijativu naše organizacije da ovako jedan važan jubilej obilježi u Nikšiću.
Kada je u pitanju kultura Nikšić je crnogorska perjanica pa samim tim je zaslužio da bude domaćin Brankinog jubileja.
Ovaj događaj  je za našu organizaciju velika obaveza i odgovornost, vjerujemo da ćemo kako i dolikuje umjetniku kakav je Branka odraditi produkciju.
Uvjereni smo da će svi koji budu prisustvovali koncertu  uživati u crnogorskim pjesmama koje će izvoditi crnogorska muzička diva Branka Šćepanović.
Crna Gora treba da bude ponosna što ima umjetnicu kakva je Branka Šćepanović koja je tokom svoje bogate karijera ostala vjerna crnogorskoj muzici.
Trebutne informacije sa kojima raspolažemo nam govore da vlada veliko interesovanhe za ovaj događaj,pa samom tim ne sumnjamo da će sala jednog od najstarijih crnogorskih pozorišta biti ispunjena do poslednjeg mjesta.
[top]