23 jan 2023

VEČERAS U KIC-u BOEMSKO VEČE U ČAST MARKA NOVAKOVIĆA

0 Comment
Crnogorska kulturna mreža će većeras u saradnji sa crnogorskim muzičkim umjetnicima u KIC-u Budo Tomović upriličiti Boemsko veče u čast doajena crnogorskog novinarstva Marka Novakovića.
Odlučili smo se da simbolično na Dan novinara organizujemo ovo veče śećanja na čovjeka koji ke dao nemjerljiv doprinos crnogorskom novinarstvu.
U  programu učestvuju: Zdravko Đuranović, Jadranka Barjaktarović, Žuti Serhatlić, Mirsad Serhatlić, Ema Čivović, Dejan Škuletić, Tanja Šeter, Igor Đurović, Bane Nedović, Caki Kalač, Bojan Delić, Miki Šuškavčević, Dragan Račić, Saša Miranović, Roksanda Cimert, Milica Vojinović, Novak Laketić, Goran Jokanović, Jelena Boljević, Caki Boneštaj i Omer Hodžić. Umjetnici će nastupiti u pratnji orkestra Dejana Ilića, a program će voditi glumac Đorđe Tatić.

Događaj čiji je muzički producent Zdravko Đuranović je zamišljen tako što će pjevači izvoditi pjesme koke je Marko volio.
Ovim događajem naša organizacija želi da izrazi zahvalnost Marku Novakoviću za doprinos koji je dao crnogorskom društvu i misiji naše organizacije.
Svi koji su poznavali Marka znaju da je on živio boemski i da je kroz svoj rad  u novinarstvo uvijek umio da sasluša i uvaži drugačije mišljenje.
Njegova autorska emisija tolk šou Oči u Oči je bila najgledanija emisija u Crnoj Gori toga tipa.
Pozivamo građane da dođu u što većem broju da zajedno odamo počast doajenu crnogorskog novinarstva Marku Novakoviću.
Program počinje od 20 ura, ulaz je besplatan.

[top]