27 apr 2024

VDT LOMI KIČMU NA PREDMETU POVODOM INTERVJUA MILA ĐUKANOVIĆA 

0 Comment
Odluka VDT Podgorica da formira predmet povodom nedavnog intervjua Mila Đukanovića je siguran korak ovog organa ka lomljenju sopstvene kičme.
Ovim gestom VDT ne samo što unižava sebe, već tužilačku struku baca na koljena, a sve zarad ispunjavanja političkih naređenja koja dobijaju od partija koje tvore aktuelnu izvršnu vlast.
Instikt mi govori da su inspiratori otvaranja predmeta povodom intervjua Mila Đukanovića Milan Knežević i Andrija Mandić.
U potpunosti dijelim Đukanovićev stav da je trenutno u Crnoj Gori na snazi revanšizam prema političkim neistomišljenicima.  Na ovu izjavu bivšeg predśednika Crne Gore bih dodao da su meta napada sudskih organa i crnogorske patriote koje dižu glas protiv satanizacije Crne Gore.
Po mom mišljenju evidentno je, a to nam je pokazalo i hapšenje Milivoja Katnića, oni koji danas hapse, ako se ogriješe o zakon, mogu biti uhapšeni. Izgleda da tužioci neće ili ne žele da prihvate ovu činjenicu, očito smatraju da su nedodirljivi i da pravda ne može zakucati na njihova vrata.
Otvaranje predmeta protiv Mila Đukanovića zbog benigne izjave je samo kuraženje ljudi koji će odgovarati zbog zloupotreba pozicija sa kojih trenutno dijele (ne)pravdu.
Dok se kuglica na cilindru ruleta pravde okreće sigurno je da će u jednom od spinova upasti u polja na kojima se nalaze Milan Knežević, Andrija Mandić i njihovi pioni koji zarad odbrane pozicija i visokih plata su na sve spremni.
Prateći od 1996. godine napade koji su zbog Crne Gore bili upereni ka Milu Đukanoviću siguran sam da će on biti meta koja će se obiti o glavu onima koji trenutno misle da su nedodirljivi.
Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada pa bih vođen ovom poslovicom poslao poruku osnivačima tabloida Vijesti da ozbiljno porade na jačanju imunog sistema, jer sobe u ZIKS-u znaju da budu veoma hladne.
Na kraju gospodo iz VDT đe ste bili kada su Knežević i Mandić pozivali na krvoproliće, zarad interesa druge države? Tada ste se pretvarali  da ste gluvi i slijepi bez grama dostojanstva nijeste  šćeli stati u odbranu države kojoj (ne) služite.
[top]