02 apr 2021

USLUGE DINAR PATRIOTE RAKOVIĆA UVIJEK NA AKCIJISKOJ CIJENI 

0 Comment
Najnovija izjava srpskog istoričara Aleksandra Rakovića ‘’ da građani Crne Gore mijenjaju identitet kao neki čarape’’ je jasan polazatelj da Srbija želi da uređuje našu državu kao što to radi sa Republikom Srpskom.
Ova izjava ‘’ dinar patriote Rakovića’’ je jasan dokaz da pojedine političke  strukture u Srbiji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je naša država suverena i da više nikad neće imati uticaj na njen dalji put.
Glasnogovornik srpske službe želi da građanima Crne Gore pred  prestojeći popis pošalje jasnu poruku da je srpski svet zainteresovan za demografski inžinjering naše države.
Iz Rakovićevog  zadnjeg javnog nastupa se može primijetiti da mu ni bensedin tablete koje sam mu poklonio ne mogu pomoći da zalijeći svoju glavu.

Nevjerovatno je koliko  se ‘’ poltronski novinar’’
Milomir Marić u svojim rijaliti jutarnjim programima bavi pitanjima koja su vezana za Crnu Goru.
Svi koji poznaju Aleksandra Rakovića i Milomira Marića znaju da su njihove usluge uvijek na akcijiskoj cijeni i dostupne svima koji žele da plate.
Za odnose dva prijateljska naroda crnogorskog i srpskog bi najbolje bilo kada bi  srpska služba penzionisala Raković i Marića i pronašla neke nove glasnogovornike koji nijesu zalutali u ideologijama prošlosti.
[top]