23 jun 2021

UMJESTO PRAZNE PRIČE RASKINITE LJUBAVNU ROMANSU SA DEMOKRATAMA

0 Comment
Jučerašnje saopštenje Demokratskog fronta u kojem kažu  da  zajedno sa Ivanom Vukovićem pružam podršku Aleksi Bečiću je notorna laž.
Medijiska satanizacija aktuelnog predśednika Skupštine Crne Gore  bez obzira šta lično mislio o njemu jedino mogu okarakterisati kao napad na institucije Crne Gore i to treba da služi na čast onima koji to organizuju direktno ili indirektno.
Ja za razliku od Demokratskog fronta i njemu bliskih urednika srpskih medija nijesam  zavlačio nos niučiju spavaću sobu miješajući se u privatni život i pravo izbora.
Ako je neko krivac za to što  je Aleksa Bečić
 “ izdao” interese srpskog naroda to je svakako Milan Knežević jer ga nije kada mu je bio šef na pravi način edukovao pravim vrijednostima.
Bez  obzira na međusobna politička trvenja to DF i Demokrate ne sprečava da zajedno vrše vlast i dijele kolač u državnim preduzećima na način jedan zaposleni meni drugi zaposleni tebi.
Evidentno je da će cirkus  u kojem glavne uloge igraju Demokratski front i Demokrate još zabavljati građane dok se ispod žita u Beogradu priprema satanizacija građanske Crne Gore.
Nakon “medijiskog rata” koji se vodi između ova dva politička subjekta neko će izaći kratkih rukava i neće biti u prilici da degustira koljenicu koja se krčka u loncu koji je začinjen na Andrićevom vencu.
Poručujem Demokratskom frontu ako se već pozivaju na principe i ako ih vrijeđa stav Demokrata prema  događaju u Srebrenica da sa njima raskinu ljubavnu romansu i na taj način  pokažu političku doslednost.
Na kraju  dok se koljenica krčka igra u cirkusu se nastavlja  Zdravko se smješka i domaćom šljivovicom iz Kuča  nazdravlja lidetima Fronta uz riječi  “ hvala Vladi i resornom ministarstvu”.
[top]