27 avg 2020

U HERCEG NOVOM I PLUŽINAMA REALIZOVANA AKCIJA GLASAJ ZA CRNU GORU

0 Comment

Akcija Glasaj za Crnu Goru je realizovana u Herceg Novom i Plužinama gde su predstavnici naše organizacije razgovarali sa građanima ova dva grada. Dio građana ozbiljno shvata značaj parlamentarnih izbora za Crnu Goru  i njenu dalju budućnost.

Sa žaljenjem moramo da konstatujemo da će u Plužinama veći broj građana svoj glas dati antidržavnim politički partijama kako su nam kazali za šta ih obavezuje  Srpska pravoslavna crkva. U razgovoru sa pivljanima smo kazali da dobro razmisle da li je pametan izbor glasati protiv kuće u kojoj žive i njen dalji put napretka dovesti u pitanje. Evidentno je da

U Herceg Novom će procrnogorske partije zabilježiti dobar izborni rezultat što su nam  kazali građan sa kojima smo razgovarali na temu važnosti predstojećih parlamentarnih izbora za Crnu Goru.

Mladi iz Herceg Novog su nezadovoljni odnosom lokalne samouprave prema njima i činjenicom da se u lokalnoj samoupravi jedino do zaposlenja može doći uz partijisku knjižicu neke od političkih partija koje vrše lokalnu vlast. Oni su posebno nezadovoljni činjenicom da antidržavne partije u njihovom gradu uz pomoć popova vode kampanju protiv Crne Gore.

Ovim putem želimo da obavijestimo javnost da je Kompunalna policija ometala realizaciju akcije na način što je tražila uklanjanje štandova i zastava na kojima su pisale poruke kampanje i ako oni nijesu bili postavljeni na javnoj površini koja je vlasništvo opštine Herceg Novi.

Naša organizacija je apelaovala na mlade novljane da porazgovaraju sa svojim prijateljima koji politički drugačije misle da svoj glas na predstojećim izborima ne daju političkim partijama koje bi dolaskom na vlast poništile tekovine 21.maja.

 

[top]