12 dec 2021

SVAKI POSLANIK KOJI GLASA ZA PAD VLADE ZASLUŽUJE TRINAESTOJULSKU NAGRADU

0 Comment
Približava se dugo očekivani dan kada će poslanici u crnogorskom parlamentu raspravljati o povjerenju “ pokojnoj” Vladi Crne Gore.
Ovaj dan sa nestrpljenjem iščekuje većinska Crna Gora čak i oni građani koji su 30. avgusta glasali za političke partije koje čine skupštinsku većinu.
Došlo je vrijeme da se smijeni nesposobna izdajnička Vlada Zdravka Krivokapića i njegovih 11. apostola “ eksperata” koji su sve osim eksperti.
Građani su godinu dana  od strane članova
 “pokojne” Vlade slušali bajke, basne i obećanje za bolji život kojeg ni na vidiku nema.
Godina (ne) rada ove anticrnogorske 42. Vlade je obilježio populizam, drastično povećanje cujena goriva, životnih namjenica, i usluga što je svakom građaninu otežalo životni standard.
Mi koji se izjašnjavamo kao nacionalni Crnogorci odlazeću Vladu ćemo pamtiti po otimanju svetinja, zatim po služenju interesima druge države i naročito po anticrnogorskoj politici koju je vodila.
U koliko se poslanici prilikom izjašnjavanja budu vodili “ interesima građana” kojih su im usta puna odluka o padu “ izdajničke” Vlada treba da bude donešena jednoglasno.
Ispred poslanika u crnogorskom parlamentu je velika odgovornost da li će Crnoj Gori dati prsluk za spasavanje ili će je gledati kako tone.
Svaki poslanik koji glasa za pad “ pokojne”
 42. Vlade  zaslužuje Trinaestojulsku nagradu za doprinos i odnos prema Crnoj Gori.
Po svemu sudeći pješčan sat prosipa
poslednja zrna trajanja apostolske, izdajničke,anticrnogorske nesposobne Vlade Crne Gore.
Siguran sam da i Milan Knežević iz sveg srca navija da se Zdravko Krivokapić nakon glasanja o povjerenju Vladi  taksijem vrati kuci na isti način kako je došao prvi radni dan.

 

[top]