08 feb 2021

 ŠTA ĆE SRPSKOM CIRKUSANTU  SEKJURITI?

0 Comment
U Crnu Goru je prije par  dana stigao neustrašivi patriota Boško Obradović sa svojim bodigardom. Ovaj veliki heroj je doša u našu državu  da svojim prisustvom doprinese
 ‘’ rušenju Mila Đukanovića’’ na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću.
Svoje herojstvo Obradović je pokazao ispisivanjem grafita u zgradi u kojoj se nalazi Crnogorska  Ambasada u Beogradu u trenutku kada u njoj nije bilo diplomatskog osoblja.
Takođe ovaj neustrašivi patriota je bio jedan od organizatora sramnog čina paljenja crnogorske zastave u Beogradu takođe kad je zgrada ambasade  bila prazna.
I pored ovih neljudskih činova neustrašivi Boško je došao u Crnu Goru u trenutku kad izvršnu vlast vrše njegovi istomisljenici jer za vrijeme prethodne vlasti nije imao hrabrosti za ovu ekskurziju.
Lično se pitam koga ovaj ‘’ srpski rodoljub ’’ može ubijediti da glasa za prosrpske partije kad se  rezultat njegova politike u Srbiji  svodi na nivou statističke greške.
Nijesam začuđen što srpski patriota iz Čačka nema hrabrosti da u Crnu Goru dođe sam jer njegova hrabrost svodi na ‘’ poganom jeziku’’
Vjerujem da srpski cirkusant Boško Obradović zna da mu bodigard jedino može prikriti crn obraz koji ima zbog svojih neljudskih poruka koje je uputio prema Crnoj Gori i njenim građanima.
Misija ‘’ neustrašivig Boška’’ je za Crnu Goru i grad Nikšić podjednako opasna koliko i ujed komarca za ljudski organizam.
Na kraju nadam se  da će srpski cirkusant ubrzo shvatiti da  je njegov dolazak uzaludan i da će ideologija velikosrpskog nacionalizma  u Nikšiću biti ubjedljivo poražena.
[top]