19 mar 2021

SRPSKI POP GOJKO PEROVIĆ NASTAVLJA DA ŠIRI LAŽI

0 Comment
Jučerašnja izjava srpskog popa Gojka Perovića da se Srpska pravoslavna crkva nije miješala u lokalne izbore u Nikšiću je notorna laž.
Radi objektivne informisanosti javnosti želim da kažem da se centralni štab koalicije
Mir ( fotelja) je naša nacija nalazio u parohijiskom domu iz kojeg su  popovi svakog dana pozivali narod i agitovali za ovu koaliciju.
Svi mi koji živimo u Nikšiću znamo da su se popovi   po starom dobrom običaju umjesto jevandjeljem  i svetim pismom bavili biračkim spiskovima i animiranjem građana da glasaju protiv koalicija okupljenih oko DPS-a i Demokratskog fronta.
Pop Gojko je ostao dužan javnosti objašnjenje zašto je Joanikije baš pred početak predizborne kampanje upriličio prijem za predśednika Demokrata Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića koji stoji iza koalicije Ne damo Nikšić?
Zašto srpski vladika na primjer nije  upriličio prijem za Sanju Damjanović i Željka Nikolića ili
Miodraga Daku Davidovića koji je najveći donator SPC u Crnoj Gori?
Evidentno je da je na pad podrške  Demokratskom frontu i rast  podrške koaliciji Bečić Krivokapić uticala SPC koja je služeći se dobro oprobanim receptom sa parlamentarnih izbora bila aktivan učesnik izborne utakmice.
Da govorim istinu može potvrditi Milan Knežević  lider DNP na čije glasače  sa parlamentarnih izbora su pritisak vršili popovi SPC da glasaju za koaliciju Mir( fotelja) je naša nacija.
Ako  pop Gojko i srpski vladika Joanikije  smatraju da ja ne govorim istinu neka snime video zapis u Hramu Svetog Vasilija  u kojem će se pred Bogom zakleti da Joanikije nije agitovao za koaliciju Mir ( fotelja) je naša nacija i tako dokazati  da se SPC nije bavila onim što joj od Boga nije dato.
Ovim putem u ime svih patriotski orjentisanih građana Nikšića poručujem Joanikiju Mićoviću da mu nećemo dozvoliti da uređuje naš grad po mjerilima SPC kao što je to slučaj sa Beranama.
Na kraju pośetiću  srpskog Popa Gojka  na staru narodnu poslovicu ‘’ u laži su kratke noge’’.
[top]