20 feb 2022

SRBIJA POSLALA JASNU PORUKU MILAČIĆU ZBOG IZDAJE DEMOKRATSKOG FRONTA 

0 Comment
Jučerašnje zadržavanje na granici sa Republikom Srbijom predśednika Prave Crne Gore Marka Milačića je dokaz da mu ni zvanična Srbija ne cijeni njegovo političko djelovanje.
Srbija mu naročito zamjera njegov odnos prema Demokratskom frontu kojeg je za šačicu beneficija koje mu je dao Zdravko Krivokapić izdao.
Zanimljivo je da danas poslanik Milačić proziva Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića za “izdaju” a on je sam izdao politički savez zahvaljujući kojem se nalazi u poslaničkim klupama.
Podśećanja radi Marko Milačić je na listi koalicija Za budućnost Crne Gore bio na visokom trećem mjestu izborne liste koje mu je na opšte iznenađenje javnosti velikodušno prepuštio najpopularniji lider ovog saveza Milan Knežević.
Danas Milačić trči u zagrljaj Aleksi Bečiću i Borisu Bogdanoviću pa se nameće pitanje kakvo zadovoljstvo su mu ponudile oni  koje nije imao  kod Andrije i Milana.
Nije bila davno 21.maja 2006. godine kada je Marko Milačić zajedno sa mnom u referendumskoj noći proslavljao odvajanje Crne Gore od Srbije.
Lider Prave Crne Gore koji je u svojoj karijeri mijenjao više nacionalnih ideologija na raskrsnici. Ima mogućnost da se ponizno izvine Raju i Milanu što ih je izdao  i vrati se u njihov savez ili da  sa Zdravkom i Demokratama nastavi putem propasti kao i da se ponudi nekoj od albanskih lista da sa njima djeluje.

Javnosti ostaje nejasno da li je Marko Milačić išao u Srbiju da pruži podršku kandidatu Dragana Djilasa Zdravku Ponošu koji želi da sruši Aleksandra Vučića.
Po svemu sudeći pred Maśom su teški dani i najizvjesnija sudbina “ Kasno Marko na Kosovo dođe” tačnije nestanak sa političke scene.

[top]