04 jul 2024

SRAMAN ODNOS MENADZMENTA MONTEFARMA PREMA CRNOGORSKOJ ZASTAVI ,SPAJIĆ DA REAGUJE.

0 Comment
Ispred državne kompanije Montefarm je pohabana crnogorska zastava koja na jarbolu stoji danima, a niko iz menadžmenta  ne reaguje.
Prosto je nevjerovatno da niko iz ove kompanije ne pokaže makar zeru poštovanja prema crnogorskoj zastave koja bi trebalo da bude svetinja za svakog državnog funkcionera i građanina.
Ovo nije prvi put da se menadzment Montefarma odnosi neodgovorno prema državnim simbolima, na šta smo više puta ukazivali.
Ovakav odnos prema crnogorskoj zastavi zaslužuje najoštriju reakciju od strane Vlade Crne Gore i njenog premijera Milojka Spajića.
U koliko premijer poštuje državne simbole odmah će regovati i po hitnom postupku sankcionisati cjelokupan menadzment Montefarma.
Eventualni izostanak reakcije premijera Milojka Spajića bi bio skandal i stimulans svima onima koji su funkcioneri u državnoj upravi da neće biti sankcionisani zbog nepoštovanja državnih simbola.
Za nas  ovakav odnos prema crnogorskoj zastavi nije iznenadjenje znajući  sa su u državnim preduzećima
većinski kadrovi koji nemaju patriotski odnos prema državi i njenim simbolima.
Zastava ispred Montefarma je najbolji pokazatelj stanja u kojem se Crna Gora nalazi nakon 30.avgusta 2020.godine.
Sigurni smo da građani Crne Gore sa nestrpljenjem isčekuju reakciju ministarke Kulture i medija Tamare Vujović koja spada u grupu funkcionera koja ne poštuje državu i njene simbole što je kao poslanica javno isticala.
Dok čekamo reakciju premijera Milojka Spajića preostaje nam da se nadamo da ovakvi odnosi prema državnim simbolima neće biti učestala pojava.
[top]