02 sep 2020

SKUP U NEĐELJU IMA VEZE SAMO SA LJUBAVLJU PREMA CRNOJ GORI

0 Comment

Crnogorska kulturna mreža obavještava javnost da Patriotski skup koji se organizuje 6.septembra u Podgorici nema veze sa bilo kojom političkom partiojom. Organizatori skupa su svi građani Crne Gore kojima je država u srcu i koji žele da izraze mirni protest protiv mogućeg  rušenja građanskog koncepta naše države. Podršku skupu pored mnogobrojnih organizacija i patriotskih grupa pružiče i naša organizacija.

Građani koji vjerski i nacionalno nijesu opterećeni isto imaju pravo da organizuju skup u cilju podrške kako bi pokazali zabrinutost za vrijednosti za koje smo se svi zajendo izborili 2006. godine, i koje su temelj naše države. Na skupu su dobro došli svi građani kojima je naša zemlja u srcu. Sa skupa šaljemo poruku ljubavi i patriotizma  prema zajedničkoj kući svih nas.

Ovim putem poručujemo svima onima koji ovih dana šire dezinformacije o navedenom događaju, kako je on organizovan u cilju odbrane interesa pojedinih političkih partija, da su u velikoj zabludi I da ćemo ih u neđelju sa porukama ljubavi I patriotizma  demantovati.

Crnogorska kulturna mreža poziva sve građane koji dijele naše vrijednosti da dođu na skup podrške konceptu građanske Crne Gore. Posebnu poruku šaljemo roditeljima da dovedu svooju đecu kako bi i ona doživjela energiju ljubavi koju većinska Crna Gora šalje svojoj državi.

 

[top]