24 feb 2014

SEVERINA TRAŽILA FINANSIJSKU NADOKNADU KAO USLOV ZA DOLAZAK NA DODJELU OSKARA

0 Comment

Svečana ceremonija dodjele Crnogorskog oskara održana je sinoć u Hotelu Splendid.

Oskar za najpopularniju pjevačicu regiona, glasovima građana Crne Gore, po rezultatima ankete sprovedene u dvanaest crnogorskih gradova, osvojila je gospođa Severina Vučković.

Gospođa Vučković je potvrdila dolazak na svečanu ceremoniju, ali je za svoj dolazak tražila finansijisku nadoknadu.

Upravni odbor Crnogorske kulturne mreže nije prihvatio uslove koje je tražila gospođa Vučković, jer u dosadašnjoj praksi nikom nijesmo plaćali honorar za dolazak.

Pošto je gospođa Vučković priznanje dobila zahvaljujući glasovima građana Crne Gore, ovakvim gestom je pokazala nepoštovanje i prezir prema njima i državi Crnoj Gori.

Gospođa Vučković je do sada imala veliki broj nastupa širom Crne Gore, na kojima je isticala da dolazi zbog publike, a ustvari dolazila je samo zbog velikog honorara.

Njeno nepojavljivanje na svečanoj ceremoniji dodjele Oskara i razlozi zbog kojih nije došla izazvali su ogorčenje svih prisutnih na svečanoj ceremoniji, među kojima je bio i veliki broj njenih kolega.

Crnogorski oskar je i ove godine, po riječima prisutnih, nedvosmisleno najglamurozniji događaj u Crnoj Gori.

Upravni odbor Crnogorske kulturne mreže se zahvaljuje građanima koji su uzeli učešće u anketi, pojedincima i ustanovama koje su nam dostavljale prijedloge za nominaciju, kao i predstavnicima medija koji su u velikom broju prisustvovali svečanoj ceremoniji.

[top]