28 sep 2021

ŚEDNICA ODBORA ZA BEZBIJEDNOST LIČILA NA ĐEKNU, DRITAN IGRAO RADOSAVA

0 Comment
Maratonska śednica skupštinskog Odbora za bezbijednost i odbranu je po svemu što se na njoj dešavalo ličila na kultnu seriju Đekna u kojoj je bezbednjak Abazović igrao Radosava.
Dritan se dobro nosio sa ovom teskom ulogom i dramskim nastupom se ozbiljno kandidovao za učešće u nekij seriji sa tematikom “ kako izdati matičnu državu”.
Imajući u vidu važnu temu koja je bila na dnevnom redu građani su bili u prilici da gledaju festival laži od strane državnih funkcionera koji su pokušali da prikriju bruku koju su 4 i 5.septembra uradili Crnoj Gori.
Nevjerovatno je koliko su Abazović Sekulović i Brdjanin pokušali služeći se isključivo lažima da opravdaju izdaju Crne Gore u kojoj su direkno učestvovali.
Istina koju svi znamo nažalost i ovog puta nije izašla na površinu. Građani su ostali uskraćeni za mnigo toga:
Ko je izvršio puč u Upravi policije i preuzeo komandu operaciom zvanom desant na dostojanstvo Crne Gore?
Ko je izdao naređenje da se na građane puca gumenim mecima?
Ko je izdao naređenje da se koristi prekomjerna upotreba suzavaca, kakva nije korištena na mnogo većim protesnim skupovima od onog na Cetinju?
Građani su ostali uskraćeni za glavnk  pitanje svih pitanja kakav  je interes imala Vlada da krene silom na narod kako bi pružila podršku ustoličenju mitropolita strane vjerske zajednice?
Nakon svega što se dešavala na maratonskoj śednici koju je u stilu svjetskih humorista vodio Milan Knežević građani su jedino uspjeli da saznaju da je premijer Zdravko Krivokapić lagao.
Ne mogu se oteti utisku koliko je bilo tužno gledati predstavnike Demokrata Martinovića i Krapovića koji su pokušali napadima na eksperta za bezbijednost doktora Abazovića da uberu neki jeftin politički poen.
Vjerujem da će ministarka Injac do nastavka prekinute śednice naučiti kako se pravilno izgovara ime letilici koja je po njenom naređenju dopremila crkvene

velikodostojnike SPC u Cetinjski manastir.

Kada se sve sabere dolazimo do zaključka Đekna još nije umrla, a ne znamo ni ka’ ce.
[top]