23 feb 2014

Svečana ceremonija dodjele trećeg po redu Crnogorskog oskara će se održati u poneđeljak 24. februara sa početkom u 20 ura u Hotelu Splendid u Bečićima.

Oskar se dodjeljuje ustanovama, pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u 2013. godini. Posebno nas raduje što među dobitnicima ima i mladih ljudi, na kojima počiva budućnost Crne Gore.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje ustanovama, pojedincima, kolektivima, anketiranim građanima i svima ostalima koji su pomogli realizaciju ovog projekta. Prdukcijski tim Crnogorske kulturne mreže se potrudio da ovogodišnja svečana ceremonija bude glamuroznija od svih prethodnih.

Specijalni gosti Crnogorske kulturne mreže na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada biće djeca iz Doma u Bijeloj.

Voditeljke programa, za koji je scenario napisao Obrad Nenezić, su glumice Katarina Krek i Sanja Vujisić. Za tehničku produkciju događaja zadužena je produkcijska kuća PG Sound.

Crnogorska kulturna mreža izražava zahvalnost predstavnicima medija koji su svih ovih godina afirmisali Crnogorski oskar, priznanje koje danas predstavlja mjerilo kvaliteta za postignute rezultate.

[top]