10 avg 2022

SA KOLIKO OBRAZA RADE BOJOVIĆ PROZIVA PREDŚEDNIKA ĐUKANOVIĆA?

0 Comment

Juče smo imali priliku da u javnosti pročitamo autorski tekst predśednika Crne Gore Mila Đukanovića i reakciju koordinatora GI 21. maj Rada Bojovića.

Bojović vidno iznerviram Đukanovićevim stavovima putem twittera ga proziva kako je promašio autorski tekst i zašto je oglašavanja proevropskih suverenističkih snaga nazvao zapomaganjem.

Pažljivo prateći doprinos koordinatora GI 21. maj bez namjere da budem advokat predśednika Mila Đukanovića se pitam sa koliko obraza je reagovao?

Lično nijesam mogao da shvatim šta je Bojoviću bilo nejasno u tekstu predśednika Đukanovića?

Svakom ko misli dobro Crnoj Gori je jasno da od zapomaganja i twitter objava naša država nema ništa, jedino konkretnim radom možemo doprinijeti da je odbranimo.

Očito da Rade Bojović zaboravlja da izdajnička Vlada Zdravka Krivokapića nije pala zahvaljujući twitt objavama članova njegovog pokreta, već isključivo zahvaljući aktivnostima Đukanovića.

Gospodin Bojović je u velikoj zabludi ako misli da performansi GI 21. maj mogu doprinijeti padu Vlade doktora Dritana Abazovića, a da se zaobiđe Đukanovićev DPS.

Koordinator Bojović je sebe i svoj pokret koji nikad nije izašao na nijednu izbornu utakmicu precijenio jučerašnjim kritikama koje je uputio čovjeku koji je jedina nada za odbranu građanske i Evropske Crne Gore.

Rade Bojović i njegovi saborci iz pokreta bi trebalo da znaju đe im je mjesto, i da se ozbiljna politika ne vidi napadima na ljude koji su se u svom odnosu prema Crnoj Gori dokazali.

Od pojave GI 21.maj i raznoraznih grupa građana Crna Gora ima višestruko više štete nego koristi, što su pokazale njihove aktivnosti.

Organizacija protesnih skupova i pozivanje na otpor u organizaciji ovih saveza su bili loše pośećeni što je jasan dokaz da njihove aktivnosti kod građana ne ulivaju povjerenje.

Prijateljski kao neko ko mnogo duže od većine članova
GI 21. maj posvećeno radi za Crnu Goru želim da poručim članovima i simpatizerima ove organizacije da ne možete biti kantar ko je koliki Crnogorac i da nemate legitimitet da sebe predstavljate kao nosioce suverenističke priče.

Gospodine Bojoviću budimo dostojni u odbrani Crne Gore bez sujete i pizme koju je Vaš pokret u više navrata javno iskazivao prema nama koji svojim radom želimo da doprinesemo da naša država ne izgubi identitet i suverenost.

Prvenstveno morate shvatiti da se Crna Gora ne može graditi širenjem mržnje prema Srbima koji u njoj žive, jer i oni kao i svi mi polažu podjednaka prava na našu zajedničku državnu kuću.

Na kraju gospodine Bojoviću nije vrijeme da svoje lične flustracije zbog neostvarenih ambicija iz prošlosti liječite napadima na predśednika Đukanovića koji vodi grčevitu borbu za odbranu Crne Gore.

[top]