23 okt 2020

REAGOVANJE NA IZJAVU ČEDOMIRA ANTIĆA

0 Comment

DAMJANOVIĆ: ANTIĆ IZNOSI ŽELJE ZVANIČNE SRBIJE

Najnoviji nacionalni  inžinjering koji je iznio Čedomir Antić koji se odnosi na predstojeći popis stanovništva u Crnoj Gori se jedino može okarakterisati  kao stav zvanične Srbije koji ona plasira preko svojih satelita što je  bez dileme gospodin Antić.
Za ideju koju proklamuje ovaj talentovani istoričar bi Crnogorci rekli ‘’ snila baba što joj milo bilo’’. Sa visokih političkih adresa  iz Srbije je poslata jasna poruka da je njihova država zainteresovana za popis stanovništva koji će se održati u Crnoj Gori, a sve sa namjerom da naša država postane dio projkekta velikosrpskog nacionalizma, i da se broj građana koji se izjašnjavaju kao Crnogorci duplo smanji.
Prvi potez za pripremu terena za popis im je bio u saradnji sa SPC miješanje u parlamentarne izbore na kojima su sa vlasti srušili državotvorne partije, a dovleli one političke subjekte koji će uraditi sve da nakon popisa Crnogorci budu manjina u sopstvenoj drzavi. Prije popisa će pokušati da sa funkcije predśednika  svrgnu Mila Đukanovića koji će im biti barijera za ostvarenje glavnog cilja posrbljavanja Crne Gore.
Zagovornici projekta velikosrpskog nacionalizma i gospodin Antić su u velikoj zabludi ako misle da će na predojećem popisu Crnogorci śedati skrštenih ruku dok im identitet krade buduća Vlada uz podršku SPC i političkih krugova iz Srbije.
Na kraju istoričare Antiću Vi i Vaši nalogodavci ćete se duboko razočarati kada čujete rezultate popisa u Crnoj Gori na kojem će Vaša ideja doživjeti debakl.
Nemojte nikad zaboraviti da su Crnogorcima obraz čast i dostojanstvo iznad svega što se nažalost za Vas i Vaše partnere na projektu ne bi moglo reći.
Aleksandar Damjanović
Predśednik Crnogorske kulturne mreže.
[top]