14 avg 2022

RAONIĆ I UREDNICI RTCG  DA PODNESU NEOPOZIVE OSTAVKE

0 Comment
U večerašnjem centralnom dnevniku RTCG u priligu sa komemorativne śednice koja je danas održana na Cetinju se čuje smijanje više osoba na neprimjeren način.
Kada čitava Crna Gora tuguje za nastradalima u tragičnom događaju na Cetinju uredništvo i menadžment državne televizije se neodgovorno odnose prema tragediji koja nas je sve potresla.
Ovo je propust koji niukom slučaju ne smije proći nekažnjeno za generalnog direktora i uredništvo RTCG.
Ovu priliku koristim da javno pozovem Borisa Raonića kao odgovornu osobu RTCG da ako ima časti i dostojanstva zajedno sa urednicima informativnog programa podnese neopozivu ostavku.
Nadam se da će Raoniću obraz biti iznad beneficija i plate i da će kao znak kajanja prema nedopustivom propustu podnijeti neopozivu ostavku i poziciju izvršnog direktora ustupiti nekom ko će ozbiljnije i profesionalnije voditi državnu televiziju.
Iako srećom nijesam zaposlen u RTCG kao građanin Crne Gore se stidim zbog neprimjerenog i neprofesionalnog odnosa državne televizije prema događaju koji se dogodio na Cetinju.
Rad državne televizije plaćaju svi građani Crne Gore i Raonić nema pravo da je svojim neodgovornim rukovođenjem unižava.
Nadam se da će antidržavni Savjet RTCG u što kraćem roku reagovati i da neće stati u zaštitu Raonića na način što će odgovornost prebaciti na nekog montažera priloga.
[top]