13 maj 2022

PROSLAVA DANA NEZAVISNOSTI 21. MAJA NA BELVEDERU

0 Comment

Kao što smo i najavili naša organizacija će 21. maja od 19 ura na Cetinju u mjestu Belveder upriličiti tradicionalnu veliku Narodnu  proslavu Dana nezavisnosti Crne Gore.
Sloganom ovogodišnje proslave je “ Srcem slavimo 21.maj” želimo da pošaljemo poruku građanima o značaju ovog datuma i patriotskog odnosa prema njemu.
U program će nastupiti poznati crnogorski pjevači Branka Šćepanović, Zdravko Đuranović, Bato Vujošević,  Esad Merulić,Bojan Delić, Tanja Šeter, Dejan Škuletić, Gjully Pelingu, Dora Šampić, Doris Deković, Ljubica i Mikica Mirković, škola pjevanja D-moll,glumac Jovan Dabović, narodni guslar Stefan Marković dok će koncert u čast 21. maja održati Jadranka Barjaktarović.
Nastavljamo kroz naše programe šansu da pružamo mladim koji svojim radom zaslužuju da se predstave na najvećoj sceni što je bez sumnje događaj posvećen obilježavanju Dana nezavisnosti.
Ovo je 13.godina od kada naša organizacija obilježava 21. maj, a treća od kada u program učestvuju isključivo crnogorski pjevači.
Ovim putem izražavamo žaljenje što nacionalni savjeti manjinskih naroda koji se finasiraju iz državnog budžeta nijesu prepoznali značaj učešća u program koji je posvećen Crnoj Gori.
Potrudićemo se da produkciski kao i do sada program organizujemo kako dolikuje velikom datumu kakav je 21. maj.
Pozivamo sve građane da dođu na Cetinje da sa Belvedera iz sveg srca pošaljemo poruku ljubavi prema Crnoj Gori i 21.maju.

 

 

[top]