05 feb 2022

PROFESORA  KRIVOKAPIĆA STIGAO SUD PRAVDE ZBOG IZDAJE CRNE GORE

0 Comment
Profesora Mašinskog fakulteta i dojučerašnjeg predśednika izdajničke Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića je stigao sud pravde zbog izdaje Crne Gore.
Kada sam nakon dešavanja na Cetinju 4 i 5. septembra ispred zgade Vlade postavio pogrebni krst kao znak da je ona umrla i tom prilikom poručio premijeru da će politički platiti izdaju Crne Gore kao odgovor od njega sam dobio prijavu u CB Nikšić.
Tada sam  nakon izdajničkog čina Krivokapićeve Vlade znao da će ga stići sud pravde zbog njegovog neljudskog odnosa prema našoj državi.
Smjenom 42.izdajničke Vlade Crna Gora je spašena satanizacije i urušavanja države koje traje od 4.septembra 2020.godine.
Tokom skupštinske rasprave smo imali priliku da vidimo da profesor Krivokapić nema osnovno ljudsko dostojanstvo jer nije želio da prisustvuje śednici i da uvaži zakonodavni dom koji ga je izabrao.
Dok se njegova izdajnička Vlada smjenjivala i
odlazeći premijer je zakazao elektronsku śednicu da donese odluke koje će mu kotistiti za formiranje političke partije.
Smjenom 42.izdajničke Vlade pravda je zadovoljena i zatvorena tamna stranica vremena kojem smo robovali.
Sinoć je u prostorijama Demokratskog fronta organizovan after parti za odabrane goste u čast smjene premijera Zdravka Krivokapića za čiju smjenu po procjeni zvaničnog Beograda poslanici ovog saveza nijesu glasali.
Za muzički dio programa na DF žurci  su bile zadužene Marina Jočić i Jelena Kljajević a zabava kojoj  nijesu prisusvovali Marko Milačić i Vladimir Joković je trajala do kasno u noć.
Izglasavanjem nepivjerenja izdajničkoj Vladi  Zdravka Krivokapića se dokazalo da je pravda spora ali dostižna.
Na kraju profesore Krivokapiću  kao što sam Vam i ranije poručivao preživjela je Crna Gora mnogo veće izdajnike od Vas  i vaših apostola.
[top]