02 dec 2022

PRIJETNJE DOKTORU ERAKOVIĆU SU UPUĆENE SVIMA NAMA 

0 Comment
Prijetnje smrću koje su upućene doktoru Jevtu Erakoviću, zbog podrške skupu IMA NAS su upućene svima nama,koji se borimo za očuvanje građanskog koncepta Crne Gore.
Metak kojim ga pokušavaju zastrašiti, je metak za sve nas, koji smo se suprostavili izdaji i rušenju naše državne kuće.
Doktor Eraković je u javnim obraćanjima uvijek bio odmjeren, pozivajući  na odbranu države, što očito nekom smeta, pa je skupio hrabrosti da mu priprijeti putem drušrvenih mreža.
Da je kojim slučajem doktor Eraković proklamovao ideologiju koju protažiraju Abazović, Knežević i Mandić  bio bi  “ heroj” u očima onih koji žele da Crnoj Gori vrate status koji je imala 1918.godine.
U zabludi su internet heroji ako misle da će kako doktora Erakovića tako i sve nas uplašiti da odustanemo od naše borbe.
Evidentno je da od prvog skupa IMA NAS, pa do današnjeg dana, vlada velika panika kod onih koji žele da od Crne Gore naprave 27. izbornu jedinicu.
Zabrinuti su rušitelji Crne Gore, jer će njihova misija uskoro doživjeti krah, a naša država nastaviti evropskim putem, pa iz očaja pokušavaju da nas zaplaše.
Ni granata, a kamoli metak, nas neće zaustavi da se suprostavimo onima koji naprasno žele da sruše Ustav Crne Gore.
Ovaj kukavički čin prijetnje doktoru Jevtu Erakoviću nas neće pokolebati da odustanemo od naše borbe, čak šta više će nas motivisati, da se još jače i istrajnije borimo.
Na kraju, internet herojima poručujem da budu dostojanstveni u svom porazu, od kojeg ih vrlo malo dijeli.
[top]