04 apr 2024

PRIJEDLOGOM ZAKONA ABAZOVIĆ ZAVLAČI RUKU U DŽEP OSNIVAČIMA TABLOIDA VIJESTI

0 Comment
Kao grom iz vedra neba osnivači tabloida Vijesti su primili informaciju da njihov mezimac Dritan Abazović priprema prijedlog zakona o porijeklu imovine.
Najgora stvar po medijske reketaše je činjenica da je  predviđeno prijedlogom zakona  da se dokazuje porijeklo stečene imovine od 1990. godine.
Biće zanimljivo kako će gospoda sadašnji milioneri dokazati na koji način su stekli novac da oforme svoj tabloid i kupe opremu za njegovo funkcionisanje.
Familija crnogorskog Anštajna Miška Perovića će biti na tantalovim mukama da dokaže porijeklo svoje imovine koju su ni manje ni više stekli za vrijeme “ diktatorskog bivšeg režima” kako ga oni nazivaju, od kada im je prelilo korito.
Neću spominjati stanove u Petrovcu koji su sića za banku koju pośeduje profo sa svojom rodbinom i poslovnim jatacima.
Vjerujem ako Dritanov prijedlog zakona ugleda svjetlost dana profesor Perović će nadležnim organima države kojoj je 2020.godine pljunuo u lice, morati da priloži dokaze kako su on i članovi njegove familije od UCG dobili stanove.
Sto posto sam siguran  da će lovac na zmajeve biti na vrućoj stolici da državnim institucijams pojasni kako je stekao svoj imetak.
Ljudi koji poznaju Žeksa  znaju što bi naš narod rekao “devedesetih godina ga pas nije imao za šta ujesti”, dok je danas situacija dosta po njegov imovinski saldo povoljnija.
Crnogorski intelektualac kako sebi Žeca od milošte tepa će se vjerovatno vaditi da je bio savjetnik  best frenda Duška Markovića pa je od toga profitirao.
Stvarno je tačno, u što sam se i lično uvjerio da su bili toliko bliski prijatelji da su organizovali zajedničko kupanje zatvorenog tipa u jednom podgoričkom bazenu.
Što se tiče biznisa sa berzom osnivača tabloida Vijesti to ću nekom drugom prilikom, ako me Nebojša Medojević ne preduhitri.
Preostaje mi da svim srcem navijam da Dritanov prijedlog zakona zaživi, da konačno saznamo da li su osnivači tabloida Vijesti  patentirali naučni rad  pa su od toga zaradili svoj imetak, ili je nešto drugo u pitanju…
Na kraju nijesam zaboravio da spomenem čuvenu Žeksovu direktoricu za specijalne operacije Marjanu Bojanić, međutim ona je u ovoj megalomanskoj priči sitna riba.
[top]