14 sep 2021

PREMIJER POLICIJOM POKUŠAVA DA ME ZASTRAŠI 

0 Comment
Danas sam  po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva iz Podgorice pozvan u CB Nikšić da se izjasnim na okolnosti performansa koji sam izveo ispred zgrade Vlade Crne Gore.
Poziv sam shvatio kao pokušaj zastrašivanja i kršenja člana 47 Ustava Crne Gore od strane izvršne vlasti.
Takođe želim da obavijestim crnogorsku javnost da je poziv za saslušanje uručen mojoj majci u kasnim večernjim satima na veoma neprofesionalan drzak  i neprimjeren način.
Ovim gestom premijer Krivokapić pokušava zloupotrebljavajući državne institucije da se obračuna sa nama koji smo protivnici izdajničke anticrnogorske politike koju sprovodi Vlada na čijem je čelu.
Zdravko Krivikapić treba da bude  svjestan da će ga zbog otimanja svetinja stići Božiji sud kao što je stigao i crkvene velikodostojnike koji su otimačinu prvi pokrenuli.
Poručujem premijeru da mu neću dozvolti da se sa mnom obračunava kao što je to radio sa  Veselinom  Veljović i da ću se uvjek uzdignuta čela suprostaviti njegovoj izdajničkoj misiji.
Ovaj gest antidržavnog premijera će mi dati elan da se još jače i snažnije borim za vrijednosti građanske i evropske Crne Gore.
Ako se evetualno desi neka neprijatnost meni i mojoj porodici svu odgovornost će snositi lično premijer Zdravko Krivokapić kome ovom prilikom poručujem da Gospod Bog svakom sudi po zasluzi i da ga Božiji sud zbog izdaje Crne Gore neće zaobići.
[top]