08 sep 2021

PREMIJER KRIVOKAPIĆ NOVČANO NAGRAĐUJE BEZBJEDONOSNI SEKTOR ZBOG IZDAJE DRŽAVE 

0 Comment
Premijer Zdravko Krivokapić je prilikom prijema pripadnika bezbjedonosnog sektora najavio da će Vlada na prvoj  narednoj śednici donijeti odluku da ih novčano nagradi jer su “ osvijetlili obraz” Crnoj Gori.
IstIna je međutim drugačija, naime premijer je odlučii da nagradi policajce za izdaju sopstvene  države i što su služili interesima druge države.
Takođe jedan od razloga za nagrađivanje je taj  što su mu sačuvali fotelju jer da nije obezbjeđeno Joanikijevo ustoličenje on bi bio smijenjen od strane skupštinske većine.
Izjava Krivokapića da je bezbjedonosni sektor sačuvao obraz državi  je za rubriku vjerovali ili ne.
Premijer je kazao da su policajci u Prijestonici sačuvali mir što je notorna laž. Istina kaže da su pripadnici bezbjedonisnig sektora sačuvali mir u većini koja vrši izvršnu vlast inače bi pula kao šok bombe koje su policajci bacali na građane.
Nezapamćen je primjer u svjetskoj  praksi da premijer jedne države novčano  nagrađuje pripadnike bezbjedonosnog sektora jer su bacali suzavce i pucali gumenim mecima na narod koji je mirno protestovao braneći pravo čast i dostojanstvo svoje države.
Zdravko Krivokapić kada je odlučio da nagradi pripadnike bezbjedonosnog sektora nije razmišljao kako će se ośećati građani koji su gutali suzavac i primali metke kada čuju  vijest da sa od njihovog novca nagrađuju  za izdaju države.
Premijer Krivokapuć je uspio da sačuva mir u vladajućoj većini ali nije uspio da sačuva ono najvrednije što čovjek ima obraz.
[top]