23 mar 2023

PREDŚEDNIČKI IZBORI OZNAČILI  KRAH MEŠETARENJA OSNIVAČA VIJESTI

0 Comment
Već prvi krug predśedničkih  izbora je označio krah mešetarske politike osnivača tabloida Vijesti.
Medijski reketaši  su manje više učestvovali u svim izbornim procesima u Crnoj Gori nikad direkno, uvijek sakrivajući se iza neke svoje žrtve.
Ovog puta njihove žrtve su bili Aleksa Bečić i Dritan Abazović koje su naćerali da progutaju sve što su jedan o drugom govorili, i da se politički udruže.
Što bi naš narod rekao “ to ni pas sa maslom ne bi pojeo”, što su Bečić i Abazović govorili jedan o drugom.
Medijski reketaši ne biraju način i sredstva da sebi naprave poligon za mešetarenje i ubiranje plodova, pa su silom na sramotu primorali Demokrate i Uru na politički savez.
Ni hvalospjevi i lažna istraživanja javnog mjenja koja su pumpala rejting Aleksi Bečiću, koja su naručivali medijski reketaši, nijesu dali željeni rezultat.
Ovoga  puta SPC je bila dosta visprenija na terenu i omogućila Jakovu Milatoviću plasman u drugi krug, a kandidata osnivača tabloida Vijesti Aleksu Bečića izbacila iz igre.
Rezultati prvog kruga predśedničkih izbora  su pokazali nestvaran pad kandidata medijskih mešetara Alekse Bečića čija politička karijera po svemu sudeći ide silaznom putanjom.
Medijski reketaši sada pokušavaju da se vade iz blata pa svakodnevno na stranicama i portalu tabloida podržavaju Jakova, kako bi ga pridobili da sa njim upravljaju daljinskim upravljačem, kao što su to radili sa doktorom Abazovićem.
Kako trenutno stvari stoje, osnivačima tabloida Vijesti preostaje da kupe društvenu igru ne ljuti se čovječe i da troše penzionerske dane.
[top]