17 nov 2021

POVLAČENJEM SETA ZAKONA VLADA POKAZALA DA JE IZGUBILA KOMPAS

0 Comment
Juče je predśednik “ pokojne” Vlade Zdravko Krivokapić obavijestio Skupštinu Crne Gore da povlači prijedloge seta zakona o ukidanju sigurnih budzetskih izdvajanja.
Argumentovano sam ukazao da je nakaradna odluka da se ukine  garantovano budzetsko izdvajanje sredstava za jačanje saradnje sa dijasporom što je i sam premijer uvidio i povukao prijedlog zakona.
Za razumnog čovjeka je nezamislivo da jedna Vlada želi da ukune  izdvajanja zagarantovanih suma iz budzeta za Ministarstvo kulture, Javni servis, fondove za manjine.
Svima nam je jasno a meni još odavno da je ova  42.izdajnička Vlada izgubila kompas i da nije dorasla zadatku i samim tim se mora što prije srušiti kako bi se spasilo propadanje Crne Gore.
Evidentno je da ministri koji čine Vladu koja je za nacionalne Crnogorce odavno “mrtva” niukom slučaju ne mogu nositi titulu eksperata jer su svojim radom pokazali da su veoma neznaveni za poslove koje obavljaju.
Premijer Krivokapić i njegov učenik Milojko Spajić žele da sprovode neka pravila koja se u dosadašnjoj praksi nigdje nijesu sprovodila i koja imaju cilj samo njima znan.
Vjerujem da premijera Krivokapiću i njegovim

 “ ekspertima ” uskoro sleduje
ona narodna izreka  putuj igumane i ne misli na manastir.

 

[top]