07 sep 2020

PORUKE LJUBAVI SA PATRIOTSKOG SKUPA GLASNIJE OD PORUKA MRŽNJE RUŠITELJA CG

0 Comment

Poruke ljubavi koje su poslate sa Patriotskog skupa prema građanskoj i evropskoj Crnoj Gori su bile mnogo glasnije od poruka mržnje koje su slale tri opozicione koalicije potpomognute SPC slale. Skup je  organizovan spontano na inicijativu velikog broja građana koji žele da zaštite građanski koncept Crne Gore, što događaju daje posebnu dimenziju.

Sinoć je na Trgu nezavisnosti bilo zadovoljstvo gledati porodice sa đecom, momke i đevojke,penzionere kako iz sveg srca u glas kliču poruke ljubavi upućene Crnoj Gori.Kod prisutnih građana je bila evidentna zabrinutost za očuvanje građanskog koncepta države i tekovina 21. maja. Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da su tri opozicione koalicije iz samo njima znanih razloga željeli da događaju daju etiketu političkog skupa na šta građani nijesu naśeli. Neshvatljiva je kampanja laži i obmana koju su slale političke partije koje imaju većinu za vršenje vlasti.

Izgleda da oni ne mogu da gledaju skupove na kojima se vijore crnogorske zastave i na kojima se ne sije mržnja već ljubav prema Crnoj Gori su sinoć ostali u manjini. Očigledno je iz njihovih javnih nastupa i poruka koje su slali  botovi njima bliski  da građanima Crne Gore koji vole svoju državu i koji se zalažu za njen građanski koncept se lose piše kada oni preuzmu upravjanje državnim institucijama.

Patriotski skup je pokazao da je ljubav pobijedila mržnju i da pobjeda antidržavnih političkih partija na parlamentarnim izborima neće  ubiti ljubav prema Crnoj Gori koja stanuje u srcima većine građana Crne Gore.

Crnogorska kulturna mreža  se zahvaljuje svim građanima koji su dali doprinos organizaciji skupa,patriotskim organizacijama, posebna zahvalnost navijačkim grupama koje su svojim radom i patriotskim odnosom prema državi doprinijeli da skup izgleda veličanstveno na ponos građanskoj Crnoj Gori.

[top]