03 sep 2021

POLICAJCI DA OTKAŽU POSLUŠNOST ANTIDRŽAVNOJ VLADI

0 Comment
Pozivam pripadnike Uprave policije koji budu angažovani na obezbjeđenju protesnog skupa na Cetinju i čina ustoličenja u cetinjskom manastiru da otkažu poslušnost.
Svaki policajac koji prihvati da izvršava naredjenja starješina značiće da daje podršku skrnavljenju dostojanstva Crne Gore i stavlja se u službu  političkih  interesa antidržavne vlade.
Neka se dobro zamisle svi policajci konu prihvate naređenje da li je ispravno pred Bogom braniti Crnogorcima da uđu u svoju bogomolju cetinjski manastir koji je okupiran popovima strane vjerske zajednice.
Razmislite kako će vaša đeca i unuci śutra  gledati vaše fotografije ispred cetinjskog manastira kako ste  u crnogorskoj uniformi služili interesima koji su usmjereni protiv Crne Gore.
Ne dozvolite da budete zloupotrijebljeni i da imate istu ulogu koju su imali  učesnici sramne podgoričke skupštine 1918. godine.
Aktivnostima koje su do sada pripadnici Uprave  policije preduzimali na Cetinju su obrukali časnu policijisku  uniformu  a prvenstveno svoj obraz.
Događaj oko ustoličenja srpskog mitropolita je idealna prilika da se crnogorska javnost uvjeri da li su u policiji zapošljavani ljudi koji svim srcem vole državu kojoj “ služe” ili oni koji joj nijesu odani.
Sergej Sekulović i Zoran Brđanin neka se zapitaju zašto će sa kačketima na glavi i crna obraza morati da izlaze među narod zbog svoje sramne misije služenju interesima koji su usmjereni protiv Crne Gore.
Nadam se  da će policajci koji budu angažovani na obezbjeđenju pomenutih događaja dobro razmisliti o posledicama po njihov obraz ako budu služili protiv Crne Gore.
[top]