21 okt 2022

PODGORIČANI NE DOZVOLITE DA VAŠ GRAD DOŽIVI SUDBINU NIKŠIĆA 

0 Comment
Predstojeći lokalni izbori u Podgorici su mnogo važni za budućnost kako ovog grada, tako i evropske i građanske Crne Gore.
Na njima se ne donosi samo odluka ko će voditi grad u naredne četiri godine, već se odlučuje kojim će putem nastaviti ovaj grad.
Postoje dva pravca kojim Podgorica može da se kreće. Prvi je napredak, prosperitet i dinamičan razvoj kojim trenutno korača, dok je drugi onaj kojim trenutno ide  Crna Gora, koji trasiraju DF, Demokrate,SNP i URA.
Podgorici budućnost nude oni politički savezi koji su Crnu Goru u prethodne dvije godine vratili dvadeset godina unazad, zahvaljujući svom ne znanju.
Da kojim slučajem doktorica apostolka Jelena Borovinić Bojivić prvi put dolazi na neku funkciju možda bi smo joj mogli povjerovati da će realizovati ono što  “ obećava”, ali znajući koliko je neznanje pokazala vodeći zdravstveni  sistem, ona je veoma loš izbor za gradonačelnika Podgorice.
Favorit Demokrata za gradonačelnika  Danilo Šaranović sa nerazumljivim političkim sloganom
“ Ajmo  ljudi” i dijeljenjem voćnih sokića građanima nudi za nešto što je prevelik zaligaj za njega.
Šaranović se zalaže da njegova politička partija dočepa vladti i na taj način uhljebi  što više svojih kadrova u javnim preduzećima, kao što to radi u gradovima u kojima je dio vlasti.
Evropa sad podgoričanima nudi Jakova Milatovića koji je ni kriv ni dužan zajedno sa Milojkom Spajićem od Zdravka Krivokapića dobio priliku da Crnu Goru ekonomski uništi, što je najbolje na svojim leđima ośetilo crnogorski zdravstveni sistem.
Tokom svog  ministarskog mandata u Podgorici nije doveo nijednog stranog investitora, niti joj je pružio bilo kakvu podršku, pa samim tim se pitam sa koliko obraza se preporučuje da bude njen gradonačelnik?
Što se tiče kandidata URE Luke Rakčevića za njega je teško pronaći komentar osim da dolazi iz političkog subjekta koji je izdao Crnu Goru, i sad želi da isto uradi sa Podgoricom.
Vjerujem da su podgoričani kao mudri ljudi shvatili čijim interesima služi URA, i đe završava glas dat ovom političkom savezu.
Zanimljivo je da tokom prethodne dvije godine Borovinićka, Milatović,Spajić,Šaranović i Rakčević dok su njihove političke partije bile u Vladi Podgorici nijesu donijeli nijedan infrastukturni projekat, ali to njih ni malo ne dotiče, pa se nude građanima da im ukažu povjerenje za upravljanje gradom.
Mi koji živimo u Nikšiću najbolje znamo kakvu budućnost su našem gradu donijeli politički antidržavni subjekti koji vrše lokalnu vlast, a koji se danas nude podgoričanima.
Građani  Podgorice apelujem na vas ne dozvolite da nakon 23.oktobra vaš grad doživi sudbinu Nikšića,koji je zahvaljujući onima koji vam se nude kao alternativa aktuelnoj lokalnoj vlasti dotakao dno.
[top]