20 dec 2013

POČINJU NOMINACIJE ZA CRNOGORSKI OSKAR

0 Comment

Crnogorska kulturna mreža poziva pojedince, kolektive, ustanove i NVO organizacije da predlože kandidate za nominacije za dodjelu Crnogorskog oskara koji će se dodjeljivati iz oblasti: Muzika, Sport, Menadžment i investicije, Turizam, Nacionalni brendovi, Marketing, Kultura, Poljoprivreda, Afirmacija i zapošljavanje mladih, Najpopularnija javna ličnost Crne Gore, Događaj godine.

Oskar će kao i prošle  godine imati i regionalni karakter i dodjeljuje  se za najpopularniju javnu ličnost regiona, najpopularniju pjevačicu, pjevača i grupu regiona.

Za razliku od prethodnih godina umjesto oskara za medije dodjeljivaće se oskar iz oblasti Menadžment i investicije, kao i oskar za Najpopularniju javnu ličnost regiona

Crnogorska kulturna mreža će nakon utvrđivanja liste nominovanih, u direktnom kontaktu sa građanima, izvršiti anketiranje od 05.01.2014. do 15.01.2014. godine, nakon čega će Upravni odbor CKM donijeti konačnu odluku o dobitnicima Crnogorskog oskara za 2013. godinu.

Svečana ceremonija dodjele Crnogorskog oskara će se održati 24. februara u hotelu Splendid sa početkom od 20 ura.

Crnogorski oskar je priznanje koje je Upravni odbor Crnogorske kulturne mreže ustanovio 2011. godine, I dodjeljuje se za postignute rezultate za period od jedne godine.

[top]