01 feb 2021

PETROSE IZVINITE ŠTO IMAMO SUJETNU MINISTARKU ZDRAVLJA

0 Comment
Dok se čitav svijet bori da obezbijedi dozu više vakcine u borbi protiv koronavirusa
‘’ ministarka apostolka’’ Jelena Borovinić Bojović liječi kompelse i sujetu ne želeći da prihvati donaciju koju je obezbijedio prijatelj predśednika Mila Đukanovića Petros Statis.

Ovim gestom ministarka zdravlja je jasno pokazala da joj nije stalo do zdravlja građana, već joj je važnije da ne prihvatanjem  donacije prikrije nesposobnost Vlade čiji je član.
Da li je možda ‘’ ministarka apostolka’’ razmišlja da bi se vakcinama koje je obezbijedio prijatelj crnogorskog naroda Petros Statis mogli spasiti životi štičenika Doma starih u Bijelom Polju koji su umrli.
Očigledno  je da ministarka  nije svjesna da svoju funkciju mora obavljati isključivo u interesu zdravlja građana,a ne  prikrivanjem svoje nesposobnosti.
Neshvatljivo je da Vlada Crne Gore nema sposobnost da za novac na tržištu kupi vakcine  koje su građanima prijeko potrebne.
Da stvar bude još gora ‘’ ministarka apostolka’’ je za ugrožavanje zdravlja građana dobila punu podršku svojih kolega iz Vlade.
Predlažem Vladi da se obrati predśedniku Milu Đukunoviću da založi svoj međunarodni  autoritet da se obezbijede vakcine kako građani ne bi bili žrtve njihove nesposobnist.
Na kraju poštovani prijatelju crnogorskog naroda Petrose IZVINITE  što imamo sujetnu ministarku,  neka Vam Bog dobrim vrati pažnju i poštovanje koje ste iskazali prema Crnoj Gori.
[top]