03 dec 2021

PETI DECEMBAR  IDEALNA PRILIKA DA CETINJANI ODGOVORE URI I DEMOKRATAMA

0 Comment

Lokalni izbori koji se na Cetinju održavaju  5.decembra su idealna prilika da građani ovog grada odgovore Demokratama i Uri na zasipanje suzavcima i gumenim mecima.
Takođe ovo je prilika da ponosni građani Cetinja kažu ovim političkim  subjektima šta misle o njihovoj izdajničkoj politici i pokušaju da 5.septembra ponize crnogorsku Prijestonicu.
Vjerujem da će Demokrate i Ura platiti skupu cijenu zbog napada suzavcima i gumenim mecima na patriote koje su u Prijestonici branili dostojanstvo Crne Gore.
Dok su pripadnici policije  građane zasipali suzavcima i gumenim mecima Abazović i Bečić su to nijemo posmatrali iz udobnih fotelja navijajući da srpski popovi pokore Cetinje.
Samo dva mjeseca nakon ovih sramnih događaja Demokrate i Ura predaju izborne liste za lokalne izbore čijoj predaji nijesu imali hrabrosti da prisustvuju “ hrabri sokoli” Dritan i Aleksa.
Čak je Bečić unajmio sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve da agituju za njegovu partiju kako bi sačuvao obraz koji je odavno izgubio u rodnom gradu.
Demokrate poklončićima iznenađenja pokušavaju zavarati  cetinjane da im daju svoj glas dok Ura polulističkim kampanjom pokušava prbaviti šlauf za spasavanje.
Neučešćem u predizbornoj kampanji na Cetinju Bečić i Abazović su pokazali licemjerje i politički kukavičluk po čemu su i te kako prepoznatljivi.
Nadam se da će građani Cetinja znati da odgovore izdajnicima ali ne mecima i suzavcima već demokratski  sa olovkom u ruci.
Ruka pravde će po svemu sudeći petog decembra u crnogorskoj Prijestonici lupiti šamar Demokratama i Uri od kojeg će im dugo zvoniti u glavi.
Vjerujem da će lokalni izbori na Cetinju pokazati da je pravda spora ali dostižna i da ovaj grad nijesu uspjeli pobijediti mnogo veći protivnici od Demokrata i Ure.
Svaki glas koji Ura i Demokrate dobiju u Prijestonici je metak u srce ponosnom i časnom Cetinju.

[top]