10 jun 2021

PARTIJE KOJE VRŠE VLAST BLEFIRAJU KAO NA POKERU   

0 Comment
Špil karata se miješa u Beogradu dok Milan Knežević i Andrija Mandić u Crnoj Gori  razigravaju  po pravilima srpskog sveta.
Političke partije koje vrše izvršnu vlast fingiranjem sukoba sa Zdravkom Krivokapićem u kockarskom maniru kao na pokeru blefiraju javnost.
Evidentno je da  lideri političkih partija napadima na premijera tvrde pazar kako bi dobili što više funkcija po dubini da  uhljebljuju svoje kadrove.
Ucjenjivački maniri im lako prolaze jer članovi vlade na čelu sa premijerom  lako popuštaju kako im opstanak u udobnim foteljama ne bi bio doveden u pitanje.
Svakom razumnom građaninu je jasno da međusobni sukobi između konsekvenata vlasti ne postoje već da su njihova javna prepucavanja kockarski blef kojim žele da prikriju želju za funkcijama.
Nažalost njihova igra  stavlja budućnost Crne Gore na kocku i veliko je pitanje kakva nas budućnost čeka.
Da li ona koja Crnoj Gori nudi da bude 27 izborna jedinica ili on koju svi želimo da naša država ide evropskim putem napretka i prosperiteta.
Evidentno je da su kockari zaslijepljeni  beneficijama vlasti pa im više ne smeta ni priznanje Kosova ni sankcije Rusiji ni državni simboli ni 21.maj ni NATO integracije protiv čega su se zdušno birili a za šta se danas njihova Vlada zalaže.
Preostaje  nam da se nadamo da će četiri keca prodati Kneževića, Mandića i srpski svet i da će    fleš biti na strani Crne Gore koja treba da ponese najveći mogući ulog slobodu.
[top]