26 jun 2020

OTVORENO PISMO POSLANICI MARINI JOČIĆ

0 Comment

DOKLE DOSEŽE VAŠA MRŽNJA PREMA CRNOJ GORI?
Poslanice Jočić,
Ne želimo da Vas oslovljavamo sa “ uvažena” jer Vi zbog Vaše mržnje koju ispoljavate prema Crnoj Gori i njenim vrijednostima zaslužujete prezir. Iz Vaših javnih nastupa se može viđeti da nijeste čitali bonton, a kamoli koristili njegove manire. Vaše ponašanje koje iskazujete u crnogorskom parlamentu je pokazatelj velikog nedostatka Vašeg demokratskog kapaciteta i ličnog vaspitanja. Poražavajuća je činjenica za crnogorski parlamentarizam da jedna poslanica vrijđa policajce koji su zaduženi da brane Ustavni poredak.
U velikoj ste zabludi ako mislite da se “srpstvo” čuva psovkama i širenjem mržnje koju ste iskazali prema pripadnicima policije koji su od Vaših partijiskih aktivista branili Crnu Goru. Da li ste se zapitali kao roditelj kako je bilo majkama policajaca čiji sinovi čuvaju državu za tri puta manju mjesečnu zaradu od Vaše, kada su gledali kako vrijeđate njihovu đecu. Ako bi ste kao roditelj razmislili kakav je ośećaj gledati kako Vam neko kune đecu i zasipa ih kamenicama bilo bi Vam jasno da lični finansijiski interes koji se ogleda u poslaničkoj plati nije značajniji od države u kojoj živite.
Pretpostavljamo da ste nastupom ispred CB Podgorica željeli da fascinirate svog partijiskog šefa “četničkog vojvodu” kako bi ste dobili još jedan mandat da sakrivajući se iza poslaničkog imuniteta širite mržnju prema Crnoj Gori.
Oni koji su donijeli odluku da se zbog nasilničkog i nevaspitanog ponašanja branite sa slobode su lupili šamar roditeljima policajaca koje ste vrijeđali.
Vaš odnos koji iskazujete prema Crnoj Gori svakom patrijotski nastroenom građaninu naše države daje za pravo da Vas sa prezirom gleda kao domaćeg izdajnika. Budite sigurni da politika šovinizma i mržnje koju zastupate će uvijek u građanskoj i Evropskoj Crnoj Gori biti u manjini.
Poslanice Jočić javno obraćanje ćemo završiti sa konstataciom da će Vaš primjer nevaspitanog ponašanja biti nauk mlađim generacijama kako se ne treba ponašati i odnositi prema matičnoj državi.

[top]