30 dec 2020

OTVORENO PISMO ALEKSI BEČIĆU

0 Comment

ALEKSA KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLAĐE  SE SMIJE

Aleksa,
Ovoga puta te nećemo persirati i obraćati ti se sa izrazom poštovanja jer to nijesi zaslužio zbog svog ponašanja nakon usvajanja izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti.
Tvoj ironičan osmijeh zadovoljstva nakon otimanja svetinja od Crne Gore i uskraćivanja prava na slobodu vjeroispovijesti Crnogorcima govori najviše o tebi.
Na śednici kad si proglasio rezultate glasanja nijesi  mogao da obuzdaš emocije zbog  izvršene izdaje Crne Gore i mržnju koju ośećaš prema Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i građanima koji je podržavaju.
Da su naše tvrdnje o tvojoj mržnji utemeljene najbolje potvrđuje činjenica da si prekršio poslovnik i nastavio śednicu samo da bi ubrzao otimanje svetinja od Crne Gore.

U velikoj si zabludi ako misliš da Crnogorcima možeš prodavati šibicarske trikove oko tvojih iskrenih i poštenih namjera prema pomirenju podjeljenog društva.
Politika ‘’ pomirenja’’ koju promoviše partija čiji si predśednik je u stvari samo paravan za tvoju stvarnu misiju koja ima za cilj da Crna Gora postane dio projekta velikosrpskog nacionalizma.
Na kraju ti poručujemo ima  jedna narodna izreka koja  kaže ‘’ ko se zadnji smije najslađe se smije’’ pa samim tim tvoj ironični osmijeh sa lica će ubrzo nestati jer je ljubav crnogorskih patriota jača od tvoje podmukle misije rušenja građanske Crne Gore.
[top]