03 jul 2021

ODLUKA PREDŚEDNIKA ĐUKANOVIĆA O POMILOVANJU SAMOHRANOG OCA JE LJUDSKI  GEST VRIJEDAN  POŠTOVANJA

0 Comment
Svi koji smo imali priliku da vidimo plač đece dok im se hapsi otac je dirljiva scena koja je ostavila veoma emotivan utisak na svakog građanina.
Odlukom o pomilovanju samohranog oca Tomaša Boškovića predśednik Milo Đukanović je iskazao ljudski gest vrijedan poštovanja.
Ovom odlukom predśednik Đukanović  je poslao poruku da zbog propusta državnih institucija ničija đeca ne smiju ośećati bol i patnju.
Reakcija Ministarsva finasija na odluku o pomilovanju je iskaz njihovog neljudskog odnosa prema đeci čiji je otac lišen slobode.
Nažalost ljudi koji rukovode resornim ministarstvom su ograđivanjem o odluku predśednika Đukanovića iskazali visok stepn bezośećajnosti prema đeci.
Ministarstvo finasija je vješto izbjeglo da javnost informiše o preduzetim aktivnostima socijalnog radnika u slučaju porodice Bošković i o momentu izvršenja sudske  presude u prisustvu đece.
Ministar  Milojko Spajić je bio u velikoj zabludi ako je mislio  da sa dvije kese slatkiša koje je poklonio đeci  može nadomjestiti njihovu patnju koju ośećaju zbog hapšenja njihovog oca.
Ministar je fotografišući se sa đecom pokušao da ubere jeftine pitičke poene a danas osuđuje ljudski gest predśednika Đukanovića sa kojim se slaže veći dio građana Crne Gore bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali.
Na kraju poručujem ministru Spajiću koji je evodento sa druge planete doletio u ministarsku fotelju da je krajnje vrijeme da nam svima pokaže svoje ekspertske sposobnosti koje nažalost još nijesmo uspjeli da vidimo.
[top]